ole300xOle Edvard Brende

Ole Edvard har alltid vært opptatt av å få frem det beste i alle mennesker og har i hele sitt voksne liv vært på søken etter å finne de rette verktøyene for å klare nettopp det. Ole Edvard mener det er de tunge stundene og motbakkene som gjør oss sterke og gode som mennesker.

Ole Edvard jobbet i 11 år ved Flora Kommunale Musikkskole med trompet og slagverk samt korpsdireksjon som sine felt. I dag er Ole Edvard dirigent for Eikefjord skulemusikk og spiller trompet i forskjellige anledninger som revy, bryllup/begravelser og andre begivenheter.

På slutten av 90 tallet begynte Ole Edvard å jobbe med seg selv og kom over mange forskjellige metoder blant annet familiekonstellasjoner som også kalles systemoppstilling og nå intensjonsoppstilling. Dette ble banebrytende for Ole Edvard som reiste til København og gikk på Center for Kreativitet og teater og jobbet også her med konstellasjoner. Han tok så en stemmeterapeutisk utdannelse ved samme skole året etterpå. Ole Edvard tok deretter en utdannelse ved Institutt for Systemoppstilling og var ferdig i 2005. Han begynte å jobbe selv med oppstillinger i 2006 og har holdt på siden, først i Sør Trøndelag og nå i Florø og på Vestlandet. Han holder nå kurs i grupper og gir også individuelle timer på Senter for Levende Helse.

Yoga, meditasjon og nå også Gong er en viktig del av livet til Ole Edvard. Han har også studert yoga og meditasjon i inn og utland blant annet i India. Ole Edvard er medhjelper og vikar som yogalærer på senteret og i tillegg habil Gongspiller ved Gongbad og andre anledninger.

Ole Edvard er daglig leder ved senteret og har sitt eget enkeltpersonsforetek som heter Helhet og Glede. Se også facebooksiden Helhet og Glede. (lik gjerne siden).

Ikke nøl med å ta kontakt om du vil vite mer om enten Intensjonsoppstilling, Musiker oppdrag eller om du kansje vil Utleige Lokaler

Med ønske om det beste Ole Edvard Brende