ANNE MARIE NISTAD FUREBOANNE MARIE NISTAD FUREBØ -

Coach, Bach- & TFT terapeut, RMP Master og JTI rådgjevar.

Anne Marie sin JTI typologi er INFP, dvs at ho har ein prosessretta, menneskeorientert typologi. Dei mest naturlige teamrollene for Anne Marie er: Nytenker, Opprettholder og Veileder.

Dette konseptet er veldig i tråd med teamrollene til Anne Marie, der Nytenker rolla har fungert som ein utvikler av nye måter å kombinere etablerte coaching - og terapiformer, som hun formidler i teori og praksis i sin Veileder rolle. "She walk the talk"
Sjølvstendig næringsdrivende sidan 1997
Møtte den berømte veggen - satte i gang med egen research for å få tilbake helse og livskvalitet. Dette gav Anne Marie ny giv som førte til at ho utdanna seg i dei terapiformer, metoder og "hjelp til sjølhjelp" verktøya som ho sjølv hadde, og fortsatt har god nytte av.
Dette gir, i tillegg til utdanning, ein unik innsikt og erfaringskompetanse, som er god å ha med seg både privat og profesjonelt. Det var også i denne perioden at Anne Marie sine klarsynte og mediale evner hadde ei intens utvikling, som er ein kontinuerlig utviklingsprosess livet ut.
Anne Marie er opptatt av FRISKVERN: frå sjølvutvikling og forebygging - til behandling, støtte og lindring når livet i faser krev ekstra av oss.
Medlem i Bachfoundation, TFT Norge og NLH (Norges Landsforbund for Homøopraktikere)
Registrert i Brønnøysundregisteret for utøvere av alternativ behandling.