AnitaprofilOm Anita Vår - Yoga - Gong - Biodanza entusiast

Anita Vår er dypt og inderlig forelsket i Yogaens helsebringene kraft, Gongens helende vibrasjoner og pulserende livsglede gjennom Biodanza. 

Hun har de siste 20 år vært "evig"yogastudent med en mangfoldig yoga bakgrunn fra India, Tyskland, USA og Norge. Hun er internasjonalt sertifisert Kundalini Yoga lærer fra Kundalini Research Institute i New Mexico, USA. Gjennom årene har hun hatt gleden av å fordype seg i og undervise, mindful yoga, hatha yoga, yin yoga, terapeutisk yoga, pedagogisk mindfulness, yogamøterdans og barne og familieyoga. (RYS 550)

Anita har danset Biodanza i fem år- hvorav tre av dem som lærerstudent ved Norsk Biodanzaskole. Hun er nå 4 års student i praksis under veiledning . Et nytt eventyrlig kapittel er med dette i ferd med å åpne seg på Senter for Levende Helse. Våren 2017 startet Anita ukesklasser i Biodanza.

Hun er også en lidenskapelig Gongspiller/terapeut med utdannelse fra blant annet Gong mester Methab Benton

Hun har en mangfoldig arbeidsbakrunn som sosionom fra blant annet, psykiatri, fengselsvesen, sosialtjeneste, og flyktningearbeid, Hun har mastergrad i dramapedagogikk og har i ti år hatt sitt hovedvirke som universitetslektor/høgskolelektor ved Universitetetet i Tromsø/Finnmarksfakultetet- Institutt for sosialt arbeid og barnevern.Hennes spesialitet er empowerment teater i sosialpedagogisk arbeid med barn og unge. Alle hennes undervisningsprogram har yoga, pust og mindfulnessteknikker som naturlig integrerte elementer.

 Etter mange år som søkende vandrer i inn og utland er hun nå virkelig kommet hjem til den vakre kystbyen Florø hvor hun eier og driver DaliniYoga som er et Yoga - Biodanza og Gong Studio her på Senter for levende Helse i Florø


Min facebook: DaliniYoga


Submit to Facebook