AnitaprofilOm Anita Vår - Yoga - Gong - Biodanza entusiast

Anita Vår er dypt og inderlig forelsket i Yogaens helsebringene kraft, Gongenes og syngebollenes helende vibrasjoner og pulserende,naturlig livsglede og nærende hvile gjennom Biodanza. 

Hun har de siste 20 år vært "evig"yogastudent med en mangfoldig yoga bakgrunn fra India, Tyskland, USA og Norge. Hun er internasjonalt sertifisert Kundalini Yoga & Meditasjons lærer fra Kundalini Research Institute i New Mexico, USA.

I 2017 reiste hun også til Bali for å oppleve og lære Kundalini Dans. 

Gjennom årene har hun hatt gleden av å fordype seg i og undervise, mindful yoga, hatha yoga, yin yoga, terapeutisk yoga, pedagogisk mindfulness, yogamøterdans og barne og familieyoga. (RYS 550). 

Anita har danset Biodanza siden 2012- og hun er utdannet Biodanza faselitator ved Norsk Biodanzaskole. Hun har siden våren 2017 hatt den unike glede av å holde faste ukesklasser i Biodanza på senter for Levende Helse.Med det har et nytt og eventyrlig kapittel åpnet seg her på senteret. 

Hun er også en lidenskapelig Gongspiller/terapeut med utdannelse fra blant annet Gong mester Methab Benton

Hun har en mangfoldig arbeidsbakrunn som sosionom fra blant annet, psykiatri, fengselsvesen, sosialtjeneste, og flyktningearbeid, Hun har mastergrad i dramapedagogikk og har i ti år hatt sitt hovedvirke som universitetslektor/høgskolelektor ved Universitetetet i Tromsø/Finnmarksfakultetet- Institutt for sosialt arbeid og barnevern.Hennes spesialitet er kreativ livsmestring i sosialpedagogisk arbeid med barn og unge. Alle hennes undervisningsprogram har yoga, pust og mindfulnessteknikker som naturlig integrerte elementer.

 Etter mange år som søkende nomade i inn og utland er hun nå virkelig kommet hjem til den vakre kystbyen Florø hvor hun eier, driver, og gleder seg over at hennes Biodanza, Yoga & Gong Studio faktisk finnes.... på Senter for levende Helse i Florø


Min facebook: Biodanza Yoga & Gong med Anita Vår


Kontaktskjema: Anita Vår

 


Alle typer behandling

 • Massasje & Bindevevsbehandling
 • Rollshape lymfemassasje
 • Laserbehandling
 • Gong
 • Gongspiller
 • Helseprodukt
 • Bedriftsterapi

 

connie niceConnie Henden

Connie er utdannet Homøopraktiker. Hun har alltid vært interessert i årsaken til hvorfor en får plager og sykdom samt alternativ og komplimentær medisin. Connie var hjelpepleier i bunnen fra 1982 og jobbet i det Norske helsevesen i mange år. Hun har hatt egen klinikk siden 2003. Tok medisin grunnfag og startet samtidig opp med soneterapi og utvidet raskt med flere terapiformer. I mange år nå har Posturologi, Auriculomedisin, Akupunktur, PEK, Soneterapi, Bach Blomstermedisin, Matintoleranse testing og Kostveiledning vært hoved arbeidsverktøy.

I en behandling opplever du å bli hørt.  Hele deg blir sett på i sin helhet og at det blir sett  etter og behandlet årsakene bak dine symptomer, og ikke bare symptomene.  Behandlingen blir spesial og personlig tilpasset for deg og dine behov.

Har du kroniske eller akutte plager?

Behandlingsformer og diagnosemetoder er svært effektive ved både akutte og kroniske plager.

 • Ryggproblemer
 • Nakke- og skuldersmerter
 • Migrene/hodepine
 • Muskulatur problemer
 • Smerter
 • Senebetennelse
 • Feilholdning
 • Svimmelhet/ustøhet
 • Revmatiske lidelser
 • Matvareintoleranse/allergi
 • Mage/tarm problemer
 • Hudplager
 • Psykiske plager, uro, angst, traumer
 • Stress
 • Konsentrasjonsproblemer
 • ADHD
 • Lese- og skrivevansker/ Dysleksi
 • Fertilitetsproblem, svangerskapsplager, fødselsforebyggende
 • Bekkenløsning
 • Overgangsplager

På Senter for Levende Helse møter du det aller fremste innen posturologi, auricolomedisin og annen komplementær medisinsk behandling.

Vil du ha en kropp som tåler hverdagen best mulig?

Send meg gjerne en uforpliktende melding for å se om jeg kan gjøre noe for deg.

Kontaktskjema - Connie Henden

Connie Henden er fullverdig medlem i følgende registre:

 

ole300xOle Edvard Brende

Ole Edvard har alltid vært opptatt av å få frem det beste i alle mennesker og har i hele sitt voksne liv vært på søken etter å finne de rette verktøyene for å klare nettopp det. Ole Edvard mener det er de tunge stundene og motbakkene som gjør oss sterke og gode som mennesker.

Ole Edvard jobbet i 11 år ved Flora Kommunale Musikkskole med trompet og slagverk samt korpsdireksjon som sine felt. I dag er Ole Edvard dirigent for Eikefjord skulemusikk og spiller trompet i forskjellige anledninger som revy, bryllup/begravelser og andre begivenheter.

På slutten av 90 tallet begynte Ole Edvard å jobbe med seg selv og kom over mange forskjellige metoder blant annet familiekonstellasjoner som også kalles systemoppstilling og nå intensjonsoppstilling. Dette ble banebrytende for Ole Edvard som reiste til København og gikk på Center for Kreativitet og teater og jobbet også her med konstellasjoner. Han tok så en stemmeterapeutisk utdannelse ved samme skole året etterpå. Ole Edvard tok deretter en utdannelse ved Institutt for Systemoppstilling og var ferdig i 2005. Han begynte å jobbe selv med oppstillinger i 2006 og har holdt på siden, først i Sør Trøndelag og nå i Florø og på Vestlandet. Han holder nå kurs i grupper og gir også individuelle timer på Senter for Levende Helse.

Yoga, meditasjon og nå også Gong er en viktig del av livet til Ole Edvard. Han har også studert yoga og meditasjon i inn og utland blant annet i India. Ole Edvard er medhjelper og vikar som yogalærer på senteret og i tillegg habil Gongspiller ved Gongbad og andre anledninger.

Ole Edvard er daglig leder ved senteret og har sitt eget enkeltpersonsforetek som heter Helhet og Glede. Se også facebooksiden Helhet og Glede. (lik gjerne siden).

Ikke nøl med å ta kontakt om du vil vite mer om enten Intensjonsoppstilling, Musiker oppdrag eller om du kansje vil Utleige Lokaler

Med ønske om det beste Ole Edvard Brende

ANNE MARIE NISTAD FUREBOANNE MARIE NISTAD FUREBØ -

Coach, Bach- & TFT terapeut, RMP Master og JTI rådgjevar.

Anne Marie sin JTI typologi er INFP, dvs at ho har ein prosessretta, menneskeorientert typologi. Dei mest naturlige teamrollene for Anne Marie er: Nytenker, Opprettholder og Veileder.

Dette konseptet er veldig i tråd med teamrollene til Anne Marie, der Nytenker rolla har fungert som ein utvikler av nye måter å kombinere etablerte coaching - og terapiformer, som hun formidler i teori og praksis i sin Veileder rolle. "She walk the talk"
Sjølvstendig næringsdrivende sidan 1997
Møtte den berømte veggen - satte i gang med egen research for å få tilbake helse og livskvalitet. Dette gav Anne Marie ny giv som førte til at ho utdanna seg i dei terapiformer, metoder og "hjelp til sjølhjelp" verktøya som ho sjølv hadde, og fortsatt har god nytte av.
Dette gir, i tillegg til utdanning, ein unik innsikt og erfaringskompetanse, som er god å ha med seg både privat og profesjonelt. Det var også i denne perioden at Anne Marie sine klarsynte og mediale evner hadde ei intens utvikling, som er ein kontinuerlig utviklingsprosess livet ut.
Anne Marie er opptatt av FRISKVERN: frå sjølvutvikling og forebygging - til behandling, støtte og lindring når livet i faser krev ekstra av oss.
Medlem i Bachfoundation, TFT Norge og NLH (Norges Landsforbund for Homøopraktikere)
Registrert i Brønnøysundregisteret for utøvere av alternativ behandling.