systemoppstillinger familieOm Intensjonsoppstilling

Når Bert Hellinger utviklet teknikken "familiekonstellasjoner" eller systemoppstilling som mange mener det bør hete, oppdaget han at mye av det vi mennensker bærer på tilhører andre i vårt familesystem på godt og vondt. En familie er ett energetisk system der alle bør føle seg vel på sin plass. Dersom det blir uorden i systemet i form av f.eks at noen blir utestengt, fortiet, krangel om arv, mine dine våre barn etc etc vil energiflyten reduseres, eller forsvinne helt. Dette kan slå seg ut i form av f.eks at en mangler tilhørlighet, eller angst, spiseforstyrrelser, depresjoner, traumer eller andre ting.

Det unike med denne metoden er at du IKKE trenger å ta med familien din for å gjøre en oppstilling.
Kom alene og du kan gjøre en jobb for hele ditt system enten det gjelder familie, parforhold, jobbrelaterte ting eller andre tema.

Klassisk konstellasjon

Vi begynner med en samtale som omhandler familien din. Vi bruker så deltagere fra gruppen og lager en oppstilling på gulvet. Her kan deltagere bevege seg og det blir en slags forestilling. Jeg bruker en del setninger som jeg ber deltagerne si til hverandre og disse viser seg ofte å ha en helende effekt.

Oppstilling med intensjon (intensjonsmetoden)

Dette er en videreutvikling av konstellasjonsteknikken som Prof. Franz Ruppert har utarbeidet og fortsatt jobber med. Her er fokuset ofte på traumer. Etter samtalen må klienten komme frem til en intensjon med oppstillingen og velger deretter en person til å representere denne intensjonen eller gjerne bare ett ord fra intensjonen. Noen ganger vil klienten velge flere ord fra intensjonen og flere representanter. Oppstillingen går ofte av seg selv, men noen ganger blir det gitt tilbud om løsningssetninger som kan ha helende effekt.

Individuell oppstilling

For de som ikke ønsker å delta på et kurs eller i ei gruppe er det selfølgelig mulig å få en individuell oppstilling. Dette foregår på samme måte som beskrevet ovenfor. Vi starter med en samtale om problemet og gjør deretter en oppstilling hvor jeg vil representere intensjonen og klienten vil være seg selv. Dette kan også gjøres for par. Individuell oppstilling koster 700,- første gang og 600,- for evt senere oppfølging.

Kontakt meg gjerne for avtale

Påmelding/info:

/ TLF: 922 00 965

Ole Edvard Brende